Afleveringen week 37 2007

Geplaatst op zondag 05 november 2006 @ 20:07 , 1845 keer bekeken

172 "None So Blind"

Kate krijgt zuur in haar ogen als een accu ontploft. Ze moet rekening houden met blijvende blindheid. Guy ontfermt zich over Sally Connely, een aboriginal verpleegster die inspringt bij de vliegende doctors. Beangstigend is de houding van Alice, die serieus vind dat aboriginals niet thuis horen bij de vliegende doktors.

173 "The Sleep of Reason" 

Over de terugkeer van Kate's jongste zus wordt erg mysterieus gedaan, terwijl Magda met een echt geheim op de proppen komt en iedereen hiermee onverwacht schockeert.

174 "My Mother's Child"

Clare maakt een zeldzame fout waardoor duidelijk wordt dat ze met stress kampt op haar werk.

175 "Swinging on the Rope"

Luke Wothing moet na een ernstig auto ongeluk worden opgenomen in het ziekenhuis. Zijn vader, een rijk en machtig landeigenaar, eist dat zijn zoon wordt overgeplaatst naar Melbourne voor een speciale behandeling. Intussen arriveerd de nieuwe dokter Rowie Lang. Ze heeft vanaf het eerste moment een vijandige houding tegenover kate. Daarentegen kan ze het zeer goed vinden met Johnno. 

176 "Father & Son"

Vic besluit partner te worden van een onderneming in de touristenbranche. Na 3 dochters is Joe Peterson dolgelukkig met de geboorte van zijn zoontje. Zijn vrouw Karen, maar ook Rowie maken zich zorgen over zijn houding tegenover de andere kinderen.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: